Tech LH
Identitat LH
Comunitat LH
Talent LH

Formació

Fem Tàndem
És un projecte de ciutat amb l'objectiu d'afavorir la funció educativa generant vincles i  col·laboració entre les escoles i instituts públics de L'Hospitalet i equipaments singulars de la ciutat. Torre Barrina tutela ara mateix quatre tàndems amb l' institut escola Pere Lliscart, l'escola Puig i Gairalt i els instituts Margarida Xirgu i Eugeni d'Ors.

Ràdio EscoLHar
Utilitzem la ràdio com a eina educativa en català, per afavorir l’aprenentatge, per potenciar la comunicació, per cohesionar la societat i per visualitzar la interculturalitat. Un projecte conjunt amb l'equip LIC (Llengua, interculturalitat i cohesió social) del servei educatiu de la Generalitat a l'Hospitalet. Durant el 2019 han participat els Instituts Santa Eulàlia, Bellvitge,  Eduard Fontserè, Torras i Bages, Can Vilumara, Llobregat, Apel·les Mestres, Jaume Botey, centre d'estudis Joan XXIII, i les escoles Pau Sans, Joaquim Ruyra, Josep Maria Folch i Torres, Antoni Brusi, escola especialitzada La Sagrera i el centre de formació d'adults Sant Ramón.

Wheel of Tales (CRP L’H)
Potenciem l'ús de l'anglès amb l'enregistrament de contes. Un projecte conjunt amb el Centre de Recursos Pedagogics de l'Hospitalet. Actualment quatre escoles participen d'aquesta activitat: Provençana, Lola Anglada, Patufet Sant jordi i Pau Sans.  

Consell de Nois i Noies
Cada curs, el Consell de Nois i Noies de l'Hospitalet rep diferents encàrrecs de l’Ajuntament de L'Hospitalet. Enguany, s’ha creat un espai de participació i comunicació adreçat als estudiants anomenat VEUS DE L'HOSPITALET. Un podcast de ràdio que realitza el grup de ràdio del Consell de Nois i Noies de L'Hospitalet amb el suport de Torre Barrina.

Projecte APS
L’APS és una proposta educativa que combina processos d'aprenentatge i de servei a la comunitat en un sol projecte ben articulat en el qual els participants es formen tot treballant sobre necessitats reals de l'entorn amb l'objectiu de millorar-lo. A Torre Barrina completem aquesta formació amb un taller d'habilitats comunicatives. Durant el 2019 els alumnes de l'Escola d'Adults Can Serra han participat d'aquesta activitat.

AFA-AMPA
Conjuntament  amb el PAEF, Programa d'Acompanyament Educatiu a les Famílies, acollim i tutelem diferents tallers per optimitzar i gestionar les eines digitals de les AFA's i AMPA's.

#tandemlh
#femtandemlh
#radioescoLHar
#lhinnovaciosocial
#Educacio
@CRPHospitalet
@LHEDUCACIO
@LHCultura 


Estat del projecte:
Actiu
Col.labora:
Agents de la ciutat.Organitzadors:
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.


Lloc:
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
CR Collblanc 67

Com arribar-hi