Tech LH
Identitat LH
Comunitat LH
Talent LH
  • Activitats

    • Estic a
    • Inici
    • Activitats

del 2 d'octubre al 18 de desembre

Productora Lab

Càmera i acció. Experimenta des de cero tots els passos del rodatge d’una producció audiovisual. Viu de forma activa (i divertida) tots els rols de les tres fases de la creativitat audiovisual: la pre producció, la producció i la post producció. I tot plegat amb un encàrrec real.

del 4 d'octubre al 13 de desembre

Smartphone

Espai obert per conèixer millor les funcionalitats del teu mòbil i explorar les possibilitats que donen les xarxes socials.

del 4 d'octubre al 22 de novembre

Trekking informàtic

Se’t fa una muntanya  gaudir de l’ordinador? Necessites  indicacions per navegar de forma més còmoda i segura per internet? Apropa’t al taller de trekking informàtic on ompliràs la motxilla de tips i orientacions per tenir més competència TIC i continuar la teva ruta amb l’ordinador.

del 10 d'octubre al 12 de desembre

VR 360 Experience

Coneixes la realitat virtual? T’agradaria viure una experiència immersiva?
En aquest taller podràs conèixer i descobrir en què consisteix la realitat virtual i gaudir de  forma vivencial de l’experiència tecnològica gràcies a les ulleres VR.

del 20 d'octubre al 20 d'octubre

Web app de gestió emocional

Píndola formativa

La gestió emocional és un concepte essencial per al benestar emocional i el desenvolupament personal. Vine a conèixer i explorar aquesta eina tecnològica al teu abast per identificar emocions i millorar la gestió de l’estrès.

del 7 de novembre al 28 de novembre

De Daenerys a James Bond. Arquetips i personatges en guió

Tota història de ficció (cinema, novel·la, còmic o videojoc) succeeix a uns personatges. Al nostre taller analitzarem aquests arquetips per poder utilitzar-los i crear grans personatges.

del 14 de novembre al 21 de novembre

On air: La ràdio com element transformador

Vine al nostre estudi de ràdio i millora totes les teves habilitats comunicatives i explora tots els elements tècnics per realitzar i editar un podcast.

del 15 de novembre al 29 de novembre

LHinsta: Posem la millor cara de L’Hospitalet a les xarxes socials

Saps que actualment no existeix un canal estable de difusió d’imatges de la ciutat de L’Hospitalet en xarxes socials?!
En aquest taller coneixeràs tècniques de fotografia, de gestió i SEO de xarxes socials que et permetran compartir imatges creatives de la nostra ciutat en un perfil propi.

Vols formar part del nostre grup de col·laboradors?

Proposa'ns una activitat, esdeveniment, formació o projecte per desenvolupar

deixa volar la teva imaginació!