Tech LH
Identitat LH
Comunitat LH
Talent LH

Formació

El Programa "Fem Tàndem" és un projecte transversal d'aliances entre els centres educatius públics de la ciutat, preferentment, amb equipaments, entitats i altres organitzacions, també de la ciutat, que desenvolupen la seva activitat sobretot en el camp de les arts, de la cultura i de les ciències. Així, el principal objectiu del projecte és la singularització dels centres educatius públics de la ciutat, amb el foment de la innovació pedagògica i la potenciació de la millora de l'èxit educatiu de l'alumnat.

Des de Torre Barrina realitzem el projecte Tàndem amb tres centres educatius:

Els tàndems que desenvolupem actualment des de Torre Barrina són:

  1. Llenguatge Audiovisual: Experiència d'aprenentatge competencial en què l'alumnat participa de tot el procés de creació d’una obra cinematogràfica: elaboració del guió literari i tècnic, gravació i postproducció. Al final, es realitza una jornada a mode de Festival en el què cada grup mostra el seu producte audiovisual i un jurat expert reconeix en què destaca cadascun.
  2. Habilitats comunicatives: Posada en escena de les competències lingüístiques i d'expressió mitjançant tallers molt pràctics en el nostre estudi de ràdio. L'alumnat aprèn a defensar les seves idees i adquireix diferents eines per a l'argumentació, el debat i la reflexió.
  3. Fes el teu podcast!: L'estudi de ràdio proporciona una aula viva en el què l'alumnat pot produir el seu propi podcast. Acompanyem al grup des de la creació de les seccions a la postproducció del material. Orientem a l'equip docent perquè pugui fer extensiu aquest projecte a la resta d'alumnat i matèries.
  4. Món maker: La fabricació digital és tota una descoberta! Creativitat i col·laboració al poder per iniciar-se en l'interessant món de la programació i la impressió 3D.

Al llarg del 1r trimestre del curs 2021-22 ja han passat per Torre Barrina 327 alumnes.

#tandemlh
#femtandemlh
#lhinnovaciosocial
#Educacio
@LHEDUCACIO
@LHCultura 


Estat del projecte:
Actiu

 


Centres educatius

Organitzadors:
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.


Lloc:
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
CR Collblanc 67

Com arribar-hi