Tech LH
Identitat LH
Comunitat LH
Talent LH

Formació

Durant l'estiu de 2021 s'ha format a la ciutadania per construir un hort hidropònic vertical i comunitari al Mòdul Ecològic i Cultural del Parc del Pont de Matacavalls. Aquesta iniciativa neix amb la voluntat de plantar la llavor de la transformació tecnològica en un espai públic tan singular i ple de vida.

S'ha consolidat un grup motor multidisciplinar que s'ha format en arduino, fresat en CNC, sensors, agricultura urbana i altres qüestions relacionades i s'ha dotat l'espai amb una impressora 3D i diferents recursos tècnics i materials.

El resultat ha estat un hort hidropònic vertical que serveix de reclam per moltes veïnes del barri, així com diferents agents del territori i aporta una perspectiva més tecnològica i digital a la pròpia dinàmica de l'entorn.

És un projecte que es fa dins el Pla de Regeneració Urbana Integral Les Planes-Blocs Florida amb la col·laboració de la Fundació Contorno Urbano i de la Fundació Itinerarium.

L'objectiu per aquest 2022 és la continuïtat i creixement del projecte a través del manteniment del grup motor, la formació a d'altres participants del projecte Mòdul, així com la implicació de molts altres agents locals, entre els quals trobem centres educatius i entitats del propi barri.


Estat del projecte:
Actiu
 



Organitzadors:
Torre Barrina. Experiències d’Innovació social.


Lloc:
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
CR Collblanc 67

Com arribar-hi