Tech LH
Identitat LH
Comunitat LH
Talent LH

Formació

Torre Barrina és un espai obert i inclusiu que promou i acompanya l'evolució de qualsevol projecte ciutadà que, mitjançant l'experimentació, la creativitat i la tecnologia, s'orienti a tenir més impacte social.

És un servei públic adreçat a entitats o col·lectius que necessitin un espai per a la formació, la producció i la difusió de projectes audiovisuals i multimèdia. On podreu trobar suport tècnic multimèdia per a desenvolupar projectes socials, educatius o comunitaris.

Hi trobareu un entorn de col·laboració, de creativitat, de diversió, de connexió social.
   

Durant el 2020 són moltes les entitats i projectes que han format part de la nostra comunitat: Associació  JAPI, XIC de Collblanc-La Torrassa, SRC de Santa Eulàlia, Associació Educativa Itaca-els Vents, Creu Roja de L’Hospitalet, Associació Assat50, Fundación Salud y Comunidad, 
Federació d’Associacions de veïns de L’Hospitalet, Cooperativa Mujeres Pa'lante, Plàudite Teatre, SRC Dreta de l'Eixample, ABD (Asociación Bienestar y Desarrollo), alumnes d’ESCAC,...

Si vols sol·licitar un dels espais de l'equipament escriu-nos un email a torrebarrina@l-h.cat i explica'ns quin és el teu projecte!


 
#LHInnovacióSocial
#comunitatTB


Estat del projecte:
ActiuOrganitzadors:
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.


Lloc:
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
CR Collblanc 67

Com arribar-hi

documents relacionats