Tech LH
Identitat LH
Comunitat LH
Talent LH

Formació

Torre Barrina és un espai obert i inclusiu que promou i acompanya l'evolució de qualsevol projecte ciutadà que, mitjançant l'experimentació, la creativitat i la tecnologia, s'orienti a tenir més impacte social.

És un servei públic adreçat a entitats o col·lectius que necessitin un espai per a la formació, la producció i la difusió de projectes audiovisuals i multimèdia. On podreu trobar suport tècnic multimèdia per a desenvolupar projectes socials, educatius o comunitaris.

Hi trobareu un entorn de col·laboració, de creativitat, de diversió, de connexió social.
   

Durant el 2022 són moltes les entitats i projectes que han format part de la nostra comunitat: 
Durant el 2022 són moltes les entitats i projectes que han format part de la nostra comunitat:  Associació  JAPI, Cooperativa AEMA, Fundación Salud y Comunidad, Cooperativa Mujeres Pa'lante, Centro Castellano y Leonés de L’Hospitalet, Centre Terapèutic La Marina de Bellvitge, JIS (Joves per la Igualtat i la Solidaritat ), ABD (Asociación Bienestar y Desarrollo), Plataforma de afectadas por la hipoteca (PAH), Club Social El Roure (AFEMHOS), A.N.M.A. (Amics de la Natura i del Medi Ambient), ...

Si vols sol·licitar un dels espais de l'equipament escriu-nos un email a torrebarrina@l-h.cat i explica'ns quin és el teu projecte!

#LHInnovacióSocial
#comunitatTB


Estat del projecte:
Actiu
 


Públic general

Organitzadors:
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.


Lloc:
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
CR Collblanc 67

Com arribar-hi

documents relacionats