Tech LH
Identitat LH
Comunitat LH
Talent LH
  • L'HOSPITALET 6.0 al Village del MWC24

Formació

L'HOSPITALET 6.0 al Village del MWC24

Del 23 al 29 de febrer ha tingut lloc el #VillageLH de l'Hospitalet Experience a la Plaça Europa en el marc del MWC, amb espais d’experimentació, formació, gastronomia i cultural, amb una programació diversa i estimulant #MetamorphosiLH.

Des de la Unitat de Projectes d’Innovació Social hem organitzat diverses iniciatives a l’espai de formació #Chrysalis Lab. La programació del #Chrysalis ha estat formada per debats, conferències i formacions especialitzades entorn de l’ús racional de les pantalles, seguretat digital, videojocs i eficiència energètica, l’autoria en la intel·ligència artificial, i sexe i amor en temps de tecnologia digital.Aquesta novena edició de les Jornades s’inscriu en el full de ruta de l’estratègia de transformació digital L’H 6.0, que impulsa l’Ajuntament de L’Hospitalet a través de l’Àrea de Serveis a les Persones en col·laboració amb GSMA

La carpa de formació del #VillageLH ha acollit gairebé 400 persones els 3 matins de debats, conferències i taules rodones amb temàtiques molt diverses. Un espai de coneixements i reflexions conjuntes al voltant de la tecnologia amb públic heterogeni: sèniors, infants i joves estudiants de secundària, batxillerat i formació professional de grau superior.

Agraïment especial a totes les persones implicades en la iniciativa, als centres educatius de la ciutat i a les entitats de gent gran per fer possible espais de transferència de coneixement tan enriquidors.

#metamorphosiLH
#villageLH
#lhospitalet_6.0
#comunitatTB
#MWC24
#lhciència
#innovaciósocial 


Públic general

Organitzadors:
Torre Barrina. Experiències d’Innovació social.


Lloc:
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
CR Collblanc 67

Com arribar-hi