Tech LH
Identitat LH
Comunitat LH
Talent LH
  • L'HOSPITALET 6.0 al Village del MWC22

Formació

L'HOSPITALET 6.0 al Village del MWC22

Des del 25 de febrer fins el 3 de març, ha tingut lloc el #VillageLH de l'Hospitalet Experience amb diferents activitats culturals, xerrades d'expertes, així com experiències pràctiques. Des de la Unitat de Projectes d'Innovació Social hem organitzat dues iniciatives per acostar els nous horitzons tecnològics a la població:

- #LABESENIOR: Laboratoris diaris d'experimentació per gent gran per conèixer les funcionalitats de l'smartphone i la fabricació digital d'impressió 3D. Aquesta iniciativa s'ha realitzat en col·laboració amb el Servei de Benestar Social i entitats de gent gran de la ciutat. Hi han passat més de 135 persones.

- Estudi de Podcast: Espai de trobada entre joves de centres educatius de formació professional de la ciutat i diferents personalitats expertes per capacitar-nos vers les noves tecnologies i el seu possible impacte. Les persones col·laboradores han estat: Cecilio Angulo, Mery Glez, Victor Solanas, Marta Sardà, Carolina Crespo, Sílvia Zurita, Oriol Ripoll, Judit Monclús, Màrius Monton, Alejandro Asenjo, Eloi Vilalta Revenaque i Núria Jar.

Els temes que s'han abordat han estat diversos: des de la realitat virtual en els videojocs, metavers, tik tok per a l'ocupació, plataformes digitals de contingut cinematogràfic, etc. Hi han participat més de 110 joves i hem comptat amb la col·laboració de Nación Podcast per registrar tot el contingut i la col·laboració de Xavi Martínez, Idoia Cantolla, La Chica Bona, Arola Poch, Gerard Romero, Sector Gaming...

Agraïment especial a totes les persones implicades en la iniciativa, als centres educatius de la ciutat i a les entitats de gent gran per fer possible aquests diàlegs. Organitzadors:
Torre Barrina. Experiències d’Innovació social.


Lloc:
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
CR Collblanc 67

Com arribar-hi

documents relacionats