Tech LH
Identitat LH
Comunitat LH
Talent LH

Formació

Des de l'any 2019, el projecte Laiapp es desenvolupa en residència a Torre Barrina per part de la seva autora Carolina Gaona. Consisteix en una ruta d'escultures virtuals de dones referents de la ciutat amb tecnología de Realitat Augmentada. L'objectiu és que la #RutaLaiapp digitalitzi la memòria viva de la ciutat protagonitzada per dones reals i inspiradores de cada barri.

Les escultures digitals es poden veure escanejant els codis QR repartits per la ciutat. Un mapa interactiu a la web www.laiapp.org guia als espectadors cap els monuments virtuals, mentre que un recorregut d'àudio i continguts multimèdia expliquen les històries de cada escultura i els detalls dels llocs de la ciutat on es troba cadascuna. A través de les pantalles dels nostres dispositius mòbils, podem descobrir una altra capa simbòlica de la ciutat.

Aquest projecte va resultar guanyador del Festival d'Innovació i Mitjans Emergents "L'Hospitalet XR"
Ha participat com a instal·lació interactiva a Smart City Expo 2019 i 2021, també s'ha presentat al Ship2B Impact Forum. Actualment Laiapp s'està implementant a diferents ciutats de Catalunya i Espanya.


Si vols unir-te a la conversa #RutaLaiapp segueix les xarxes socials de @Laiapp_ar
Instagram 
Twitter  
Youtube  


Estat del projecte:
ActiuOrganitzadors:
Torre Barrina. Experiències d’Innovació social.


Lloc:
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
CR Collblanc 67

Com arribar-hi