Tech LH
Identitat LH
Comunitat LH
Talent LH
  • Smart City Expo World Congress 

Formació

La ciutat del futur, la ciutat que siguem capaços de dibuixar, serà el resultat de la capacitat de creació i d'innovació que desenvolupi cada generació, en cada moment.

En l'actualitat les ciutats afronten una transformació basada en la gestió del talent i el coneixement i la transformació digital i tecnològica, uns fets que produeixen un canvi de paradigma en l'Administració. Aquesta s'ha d'actualitzar en els principis de col·laboració, cooperació i participació com a elements claus en el servei a la ciutadania.

La nostra aportació, a més de tenir el privilegi d'acollir el #SCEWC, és generar un extraordinari espai on mostrar grans iniciatives i projectes, públics o privats que ens permeten construir ciutats més humanes, més socials en aquest smart s.XXI.

En una nova edició de l’Smart City Expo World Congress (SCEWC) del 7 al 9 de novembre del 2023,  L’Hospitalet ha explorat amb la ciutadania els beneficis de les eines d’Intel·ligència Artificial i com aquestes poden contribuir al benestar global.

Mitjançant diverses propostes innovadores i instal·lacions tecnològiques, s’han mostrat algunes de les seves utilitats i aplicacions en diferents esferes, tot evidenciant la IA com a una realitat ineludible present i futura.

L’estand ha comptat amb dos espais diferenciats, L’Àgora amb panells, taules rodones i experiments artístics participatius pels quals han passat més de 370 persones, entre estudiants i professionals. Entre els partners que han col·laborat en l’espai Àgora, destacar el Centre de Visió per Computador de la UAB, SEMIC Apple Authorised Education Specialist, acadèmics de Blanquerna i UPC i empreses tecnològiques de la ciutat.

L’espai Library Lab ha acollit de manera simultània quatre estacions d’experimentació. D’una banda, els visitants han après a fer anar eines d’IA com ChatGPT i Midjourney i, d’altra banda, mitjançant realitat virtual s’ha ofert una experiència immersiva per a les persones grans. A més a més, s’han ofert sessions pràctiques per utilitzar tauletes amb aplicacions adaptades per a gent gran i s’ha interactuat amb dos robots socials i conversacionals. Més de 150 persones grans han pogut gaudir de les experiències interactives al Library Lab

#LHSmartSocial
#LHInnovacióSocial
#LHospitalet6_0
#ComunitatTB
#iarepteLH


Estat del projecte:
actiu
Col.labora:
Agents de la ciutat.
 Organitzadors:
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.


Lloc:
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
CR Collblanc 67

Com arribar-hi