Tech LH
Identitat LH
Comunitat LH
Talent LH
  • Curs d'Art i Disseny Multimèdia

Programa cofinançat pel Fons Social Europeu, el Ministeri d'Indústria Comerç i Turisme i l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat

CURS D'ART I DISSENY MULTIMÈDIA

La nova era digital (es nomeni digitalització o transformació digital) està alterant el món en què vivim, fent que les fronteres entre allò real i allò virtual siguin cada vegada més inestables i difuses. Aquest nou context obre un camp d'oportunitats per desenvolupar projectes que combinin l'art i la multimèdia, suposant un camp real d'oportunitats d'ocupació.

Et presentem el “Curs d'Art i Disseny Multimèdia”, un programa formatiu que aportarà a les persones participants una visió completa de les oportunitats i els projectes que es poden desenvolupar en aquest àmbit. Aquest programa formatiu pretén donar resposta, de manera pràctica, personalitzada i creativa, a reptes d'aquest sector. Constitueix una excel·lent oportunitat per iniciar una trajectòria personal i laboral amb un plantejament eminentment pràctic.

Aquest programa formatiu és completament gratuït i està impulsat per l'Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, l’Escola d’Organització Industrial – EOI i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa Garantia Juvenil.

Sessions:

  • Inici del curs: 26 de setembre
  • Horari: de dilluns a divendres de 10 a 14h + tutories individuals en horari de tarda
  • Lloc: Torre Barrina
  • Duració: 200 hores

Requisits: Joves entre 16 i 29 anys, en situació de desocupació i inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Preferentment ubicats a L'Hospitalet de Llobregat

Més informació

Inscripcions

Altres cursos


Lloc:
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
CR Collblanc 67

Com arribar-hi


Data: del 26 de setembre al 23 de desembre
Hora: de 10 a 14h


Tipus d'entrada:
Punts d'inscripció/venda:

https://www.eoi.es/es/cursos/36611/curso-de-arte-y-diseno-multimedia-hospitalet-de-llobregat/formulario-admision?


Organitzadors: Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.

https://www.eoi.es/es

documents relacionats