Tech LH
Identitat LH
Comunitat LH
Talent LH
  • Curs d'especialista en Ciberseguretat (Online)

Programa cofinançat pel Fons Social Europeu, Ministerio de Industria, Comercio y Turismo i l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat

CURS D'ESPECIALISTA EN CIBERSEGURETAT (PRESÈNCIA VIRTUAL ONLINE)

Amb l'avenç que les empreses han experimentat en la digitalització des de la pandèmia COVID-19, s'ha posat de manifest la necessitat d'incorporar talent amb coneixements de Ciberseguretat a les Empreses. De manera addicional, en els darrers mesos diferents institucions públiques i privades han patit atacs de diferents tipus que han implicat sostracció o pèrdua d'informació de rellevància.

Us presentem el “Curs d'especialista en Ciberseguretat”, un programa formatiu que us facilitarà l'accés al mercat laboral en un àmbit d'alta demanda. L'objectiu principal d'aquest programa és la formació de tècnics avançats en ciberseguretat sobre les principals tècniques i tecnologies per protegir actius, al bastionat de sistemes, les tècniques de penetració i el marc normatiu.

És important destacar que dins del sector TIC, els experts en ciberseguretat són i seran els perfils més demandats i una senzilla cerca a qualsevol portal d'ocupació t'ajudarà a validar-lo. L'actual i futur marc regulador obliga les empreses i els organismes públics a comptar amb la figura del CSO o CISO (Chief Security Officer), i l'entrada en vigor el 2018 del GDPR ha marcat una diferència important en aquesta professió, reconeixent per fi la necessitat duna política de ciberseguretat amb tot el que això implica a nivell de dotació, personal, procediments i arquitectura dels sistemes d'informació.

Aquest programa és completament gratuït gràcies al finançament del Fons Social Europeu, el Ministerio de Industria, Comercio y Turismo i l´Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat.

Sessions:

  • Duració del curs: del 26 de setembre al 26 de desembre
  • Horari: de dilluns a divendres de 16 a 20h
  • Format online
  • Duració: 200 hores + 3 hores de mentoria
  • Requisits: Joves entre 16 i 29 anys, en situació de desocupació i inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Preferentment ubicats a L'Hospitalet de Llobregat. Aquest curs es desenvolupa en format en línia, per la qual cosa necessitaràs accés a un ordinador (amb càmera i micròfon) i una connexió a internet de qualitat (ADSL, fibra o equivalent).

Més informació

Inscripcions

Altres cursos


Lloc:
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
CR Collblanc 67

Com arribar-hi


Data: del 26 de setembre al 26 de desembre
Hora: de 16 a 20h


Tipus d'entrada:
Punts d'inscripció/venda:

https://www.eoi.es/es/cursos/36616/curso-de-especialista-en-ciberseguridad-presencia-virtual-online-hospitalet-de-llobregat/formulario-admision?


Organitzadors: Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.

https://www.eoi.es/es