Tech LH
Identitat LH
Comunitat LH
Talent LH
  • Curs d'iniciació a la programació en Java

Programa cofinançat pel Fons Social Europeu, Ministerio de Industria, Comercio y Turismo i l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat

CURS D'INICIACIÓ A LA PROGRAMACIÓ EN JAVA

L'expansió de la tecnologia i la digitalització vénen de mà d'un augment de les oportunitats laborals per a treballadors amb coneixements de programació. En aquest context, sabem que aquells joves que no tenen coneixements informàtics però sí habilitats i curiositat, poden trobar oportunitats laborals reals i obtenir nocions de programació per iniciar una nova trajectòria professional. Si aquesta és la teva situació, aquest és el teu curs. Atreveix-te amb nosaltres a fer els teus primers passos en la programació, des de 0, a un ritme que et permeti assentar els teus coneixements i descobrir un camp professional on créixer.

Et presentem el “Curs d'Iniciació a la programació a Java”, l'oportunitat d'iniciar-te a l'Àrea de Programació amb un curs que té per objectius endinsar-te en una tecnologia amb demanda creixent: Java, HTML5/CSS, Entorn de Desenvolupament Integrat (IDE ), Servlets, JSPs i JS. I si no has entès les sigles anteriors: aquest també és el teu curs.

Aquest programa és completament gratuït i es desenvolupa gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet del Llobregat i la EOI (Escuela de Organización Industrial). Aquest programa és gratuït gràcies al finançament del Fons Social Europeu al Marc del projecte Ocupació Jove – POEJ.

Sessions:

  • Duració del curs: del 18 d'octubre al 22 de desembre
  • Horari: de dilluns a divendres per la tarda
  • Duració: 260 hores + 3 hores de mentoria
  • Requisits: Joves entre 16 i 29 anys, en situació de desocupació i inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Preferentment ubicats a L'Hospitalet de Llobregat

Més informació

Inscripcions

Altres cursos


Lloc:
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
CR Collblanc 67

Com arribar-hi


Data: del 18 d'octubre al 22 de desembre
Hora:


Tipus d'entrada:
Punts d'inscripció/venda:

https://www.eoi.es/es/cursos/36803/curso-de-iniciacion-la-programacion-en-java-hospitalet-de-llobregat/formulario-admision?


Organitzadors: Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.

https://www.eoi.es/es

documents relacionats