Tech LH
Identitat LH
Comunitat LH
Talent LH
  • Curs d'especialització en gestió energètica

Programa cofinançat pel Fons Social Europeu, el Ministeri d'Indústria Comerç i Turisme i l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat

CURS D'ESPECIALITZACIÓ EN GESTIÓ ENERGÈTICA

L'accés a l'energia ha permès a la nostra societat desenvolupar-se tal com la coneixem ara. En el moment en què ens trobem, cal incorporar a l'ús de l'energia una perspectiva de compromís social i mediambiental, que es materialitza a nivell europeu i nacional en normatives de compliment obligat en la recerca de l'estalvi i l'eficiència energètica.

L'objectiu general del programa d'Especialista en Gestió Energètica és dotar els assistents dels coneixements i eines per poder analitzar i avaluar l'energia que es demana i es consumeix, principalment en edificis (residencials, administratiu, serveis i industrial), i identificar-ne les millores potencials per millorar la seva eficiència energètica, i obtenir així un estalvi i una reducció de la seva empremta ambiental.

Aquest programa formatiu és completament gratuït i està impulsat per l'Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, l’Escola d’Organització Industrial – EOI i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa Garantia Juvenil.

Objectius del Programa:

  • Dotar els assistents dels coneixements fonamentals en matèria denergia i dels criteris per a la contractació de les fonts denergia que es requereixen als edificis.
  • Conèixer com comptabilitzar i mesurar els consums energètics per poder fer-ne l'anàlisi.
  • Saber identificar les propostes de millora en eficiència energètica a partir de conèixer diferents opcions disponibles.
  • Aplicar els coneixements adquirits aplicant-los a un cas real duna instal·lació i aprendre a presentar els resultats.

Sessions:

  • Inici del curs: setembre
  • Horari: de dilluns a divendres de 10 a 14h
  • Lloc: Can Riera
  • Duració: 160 hores + 12 hores de mentoria

Requisits: Joves entre 16 i 29 anys, en situació de desocupació i inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Preferentment ubicats a L'Hospitalet de Llobregat

La titulació acadèmica per accedir al programa és:

· Títol de Tècnic (Formació Professional de Grau Mitjà).
· Títol de tècnic superior, tècnic especialista o equivalent a efectes acadèmics.
· Estar en possessió de qualsevol titulació universitària o equivalent.
· Haver superat la prova d'accés a cicles formatius de grau superior (cal tenir almenys 19 anys l'any que es realitza la prova o 18 per als qui posseeixen el títol de tècnic).
· Haver superat la prova d'accés a la Universitat per a majors de 25 anys

Més informació

Inscripcions

Altres cursos


Lloc:
Museu de L'Hospitalet - Can Riera
C. Riera de l'Escorxador 17

Com arribar-hi


Data: del 12 de setembre al 4 de novembre
Hora: de 10 a 14 h


Tipus d'entrada:
Punts d'inscripció/venda:

https://www.eoi.es/es/cursos/36550/curso-de-especializacion-en-gestion-energetica-hospitalet-de-llobregat/formulario-admision?


Organitzadors: Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.

https://www.eoi.es/es

documents relacionats