Tech LH
Identitat LH
Comunitat LH
Talent LH
  • Curs de Disseny i Creació de Videojocs amb Unity

Programa cofinançat pel Fons Social Europeu, el Ministeri d'Indústria Comerç i Turisme i l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat

CURS DE DISSENY I CREACIÓ DE VIDEOJOCS AMB UNITY

El sector dels videojocs està creixent de manera evident a la nostra societat. A Catalunya suposa estar entre les principals indústries de continguts digitals, i és per això necessari que hi hagi persones qualificades per treballar i liderar aquestes empreses.

Et presentem el “Curs Disseny i Creació de Videojocs”, un programa formatiu que aportarà a les persones participants una visió completa dels conceptes i tècniques relacionades amb la pràctica professional de la creació de videojocs. Aquest programa formatiu pretén donar resposta, de manera pràctica, personalitzada i creativa, als nous reptes i necessitats que estan sorgint al voltant del sector dels videojocs. Constitueix una excel·lent oportunitat per iniciar una trajectòria personal i laboral amb una tecnologia multisectorial que demana ocupació.

Aquest programa formatiu és completament gratuït i està impulsat per l'Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, l’Escola d’Organització Industrial – EOI i compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa Garantia Juvenil.

Objectius del Programa:

  • Formar una sèrie d'especialistes per aconseguir integrar totes les capacitats relatives al món “Gamers” al teixit empresarial de L'Hospitalet.
  • Proporcionar una formació especialitzada, molt aplicada a la realitat de les empreses, i amb un plantejament que faciliti la participació de personal de les pròpies empreses, per incorporar-se aportant valor a la indústria dels videojocs i eSports.
  • Potenciar el desenvolupament de noves aplicacions, models de negoci i línies d'activitat al teixit empresarial del municipi.
  • Facilitar que les empreses que demanen professionals puguin cobrir aquests llocs de treball amb personal especialitzat.
  • Visualitzar aquesta tecnologia a L’Hospitalet de Llobregat i afavorir la creació d’ocupació en aquesta.

Sessions:

  • Inici del curs 24 de maig
  • Horari: de dilluns a divendres de 15 a 20h + tutories individuals en horari de matí
  • Lloc: Torre Barrina
  • Duració: 280 hores

Requisits: Joves entre 16 i 29 anys, en situació de desocupació i inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Preferentment ubicats a L'Hospitalet de Llobregat

Més informació

Inscripcions

Altres cursos


Lloc:
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
CR Collblanc 67

Com arribar-hi


Data: del 24 de maig al 20 de juliol
Hora: de 15 a 20h


Tipus d'entrada:
Punts d'inscripció/venda:

https://www.eoi.es/es/cursos/36607/curso-de-diseno-y-creacion-de-videojuegos-con-unity-hospitalet-de-llobregat/formulario-admision?


Organitzadors: Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.

https://www.eoi.es/es

documents relacionats