Tech LH
Identitat LH
Comunitat LH
Talent LH

Formació

PodTalks2022

L'Ajuntament de l'Hospitalet i Nación Podcast van organitzar aquest festival de #podcast de la mà de la productora audiovisual El Terrat, i amb les complicitats d'agents locals com Torre Barrina i empreses del sector, com Radiofònics. El Festival PodTalks, que comptarà amb dos esdeveniments més durant l’any, se celebrà a l'Auditori Barradas el passat dilluns 7 de març.

En aquest esdeveniment vam tenir l'oportunitat de viure la gravació d’un podcast en directe com Mochila al Pasado o Disidencia Controlada, i reflexionar amb podcasters de referència com Sílvia Abril, Álex Martínez Vidal, Andreu Buenafuente, Anna Ferrer Albertí, Mia Font o Carolina Iglesias sobre el món del podcasting, la comèdia, la ficció sonora.


PodTalks, que aquest 2022 porta a terme la seva segona edició, ja s’ha convertit en un punt de trobada per als amants del podcasting, i compta amb el suport d’entitats referents en l’ecosistema del podcast en l’àmbit nacional i internacional, com Podimo, iVoox, Hidenburg, o Spreaker.


El programa va ser el següent:

SESSIÓ DEL MATÍ:

10h. LA COMEDIA Y LOS PODCAST. Debat sobre el món de la comèdia amb: La Chica bona, Raquel Hervás i Alex Martínez.
11h. HABLEMOS DEL BOOM DE LOS PODCASTS. Debat sobre el podcasting amb: Andreu Buenafuente, Carlo Padial, David Martos i Mia Font.
12h. PODCAST "MOCHILA AL PASADO" EN DIRECTE, amb el convidat Berto Romero.
Moderador: Sunne

SESSIÓ DE LA TARDA:

16h. ESCRIBIR GUIONES PARA AUDIO FICCIÓN. Debat sobre el gènere de ficció sonora i audiosèries, amb: June Curiel, Anna Ferrer Albertí i Emma Mussoll.
17h. LA MUJER EN EL PODCASTING. Debat sobre feminisme amb: Sílvia Abril, Desireé de Fez, Carolina Iglesias, Laura Pastor i "convidada sorpresa".
18h. PODCAST "DISIDENCIA CONTROLADA" EN DIRECTE, a càrrec de Carles Tamayo.
Moderadora: Ana Reyes


L’esdeveniment es va poder seguir en directe per streaming a través del canal de Youtube de Nación Podcast, i per les xarxes socials amb el hashtag oficial #PodTalks2022. Podeu veure la sessió de matí i de tarda.


 
Organitzadors:
Torre Barrina. Experiències d’Innovació social.


Lloc:
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
CR Collblanc 67

Com arribar-hi