Tech LH
Identitat LH
Comunitat LH
Talent LH
  • Smart City Expo World Congress 

Formació

La ciutat del futur, la ciutat que siguem capaços de dibuixar, serà el resultat de la capacitat de creació i d'innovació que desenvolupi cada generació, en cada moment.

En l'actualitat les ciutats afronten una transformació basada en la gestió del talent i el coneixement i la transformació digital i tecnològica, uns fets que produeixen un canvi de paradigma en l'Administració. Aquesta s'ha d'actualitzar en els principis de col·laboració, cooperació i participació com a elements claus en el servei a la ciutadania.

La nostra aportació, a més de tenir el privilegi d'acollir el #SCEWC, és generar un extraordinari espai on mostrar grans iniciatives i projectes, públics o privats que ens permeten construir ciutats més humanes, més socials en aquest smart s.XXI.

Al 2021 hem participat al Smart City Expo World Congress a traves d'un Laboratori d'Innovació Social Sènior, a través del qual +50 persones grans han descobert diferents projectes tecnològics:

  • #RUTALAIAPP d'escultures amb #AR 
  • #AIMY, el bot creat amb #AI per @does.work
  • #ROBOTPEPPER interactua amb pacients d'Alzheimer
  • #SMARTPHONE, un univers per descobrir !

L'objectiu ha estat explorar conjuntament les possibilitats de les noves tecnologies en la millora de la qualitat de vida de la nostra gent gran, per tal de disminuir l'escletxa digital que pot patir aquesta generació. En el marc del projecte L'Hospitalet 6.0 (presentat a l'stand de l'Ajuntament del Mobile World Congress 2021), gran part de les accions van destinades a la gent gran, per tal de no deixar ningú enrere.

També hem acollit persones expertes de diferents organismes i institucions per reflexionar sobre salut, tecnologies i gent gran. Alguns d'elles han estat: IDIBELL, ICO, HUB, Hospital de Sant Joan de Déu, MWC BARCELONA, Institut de Robòtica per la Dependència (IRD), ASENCAT, Computacional Barcelona Supercomputing Center (BSC-CNS), Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (UPF), Institut de Robòtica i Informàtica Industrial (IRI) CSIC-UPC, Submer Technologies, Districte Cultural, Àrea de Benestar Social, Museu LH...

#LHSmartSocial
#LHInnovacióSocial
#LHospitalet6_0
#ComunitatTB


Estat del projecte:
actiu
Col.labora:
Agents de la ciutat.
 Organitzadors:
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.


Lloc:
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
CR Collblanc 67

Com arribar-hi