Tech LH
Identitat LH
Comunitat LH
Talent LH
  • Elements tecnològics en medi urbà

Formació

L’Hove 360º: Producció sobre la ciutat de L'Hospitalet creada dins el marc de la 5a celebració de l’Smart City Expo World Congress, una experiència audiovisual immersiva. Del 17 al 19 de novembre de 2018.

Video mapping a L'Harmonia: Creat dins el marc internacional de l’Smart City Expo World Congress, SCEWC’17. Un espectacle d’arts visuals on l’arquitectura i l’urbanisme de L’Hospitalet es fusionen amb la creació i la innovació tecnològica. En col·laboració amb el CIFO de L’Hospitalet.15/11/2017.


Video mapping al Mercat de Collblanc: Projectat a la façana del Mercat en les festes del Nadal. En col·laboració amb el CIFO de ’Hospitalet.15/12/2017.

Video mapping "La cultura suma": Les Jornades Experimentalhs 2016 van comptar amb una cloenda excepcional, un mapping sobre el Districte Cultural de L’Hospitalet projectat a la façana de Torre Barrina. En col·laboració amb el CIFO de L’Hospitalet. 14/12/2016.

Video mapping interior: En el marc de les Jornades de Portes Obertes de Torre Barrina, aquesta producció mostra els nous valors i la filosofia de l'equipament com a nova seu de la Innovació social de la ciutat. En col·laboració amb el CIFO de L’Hospitalet. 8/10/2016.

Video mapping: Espectacle de cloenda de les jornades Experimentalhs 2015. Un treball que anima i recrea les obres de col·lectius i artistes urbans de L'Hospitalet. En col·laboració amb el CIFO de L’Hospitalet. 11/12/2015.


#LHove360
#LHInnovacióSocial 
#comunitatTB


Estat del projecte:
Actiu
Col·labora:
CIFO de L'Hospitalet

Organitzadors:
Torre Barrina Centre Municipal de Creació Multimèdia de L'Hospitalet


Lloc:
Torre Barrina Centre Municipal de Creació Multimèdia de L'Hospitalet
CR Collblanc 67 (L'Hospitalet de Llobregat)
Com arribar-hi