Tech LH
Identitat LH
Comunitat LH
Talent LH
  • Curs de Desenvolupament d'Apps a Android (Online)

Programa cofinançat pel Fons Social Europeu, Ministerio de Industria, Comercio y Turismo i l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat

CURS DE DESENVOLUPAMENT D'APPS A ANDROID (PRESÈNCIA VIRTUAL ONLINE)

L'objectiu general d'aquest curs és la formació dels alumnes a la programació en Java i sobre Android, tecnologies clau al mercat. Per això s'analitzarà tant la part de fonaments de programació en Java, juntament amb el coneixement de tot allò relacionat amb la programació orientada a objectes i J2EE, per posteriorment desenvolupar sobre Android, estudiant el seu SDK.

Els objectius específics d'aquest programa són els següents:

  • Formar una sèrie d'especialistes per tal d'aconseguir integrar totes les capacitats relatives al món Java i Android al teixit empresarial de la província de L'Hospitalet.
  • Proporcionar una formació especialitzada, molt aplicada a la realitat de les empreses, i amb un plantejament que faciliti la participació de personal de les pròpies empreses, per incorporar-se aportant valor a la indústria del desenvolupament.
  • Potenciar el desenvolupament de noves aplicacions, models de negoci i línies d'activitat al teixit empresarial de la província de L’Hospitalet.
  • Facilitar que les empreses que demanen professionals puguin cobrir aquests llocs de treball amb personal especialitzat.
  • Visualitzar aquesta tecnologia a la província de L’Hospitalet i afavorir la creació d’ocupació en aquesta.

El programa, amb marcat de caràcter pràctic, dotarà els participants de les eines metodològiques i els recursos pràctics necessaris per capacitar-los com a autèntics programadors a Java i Android capaços de desenvolupar tot tipus d'aplicacions multisectorials.

Per això s'ha dividit el programa en dues parts: una primera part de desenvolupament de programació a Java amb coneixements de bases de dades i tecnologies J2EE, i una segona part de programació a Android amb les llibreries bàsiques per al seu ús.

Aquest programa és completament gratuït i es desenvolupa gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de L’Hospitalet del Llobregat i la EOI (Escuela de Organización Industrial). Aquest programa és gratuït gràcies al finançament del Fons Social Europeu al Marc del projecte Ocupació Jove – POEJ.

Sessions:

  • Duració del curs: de novembre a gener
  • Horari: de dilluns a divendres 
  • Duració: 300 hores + 3 de mentoria
  • Requisits: Joves entre 16 i 29 anys, en situació de desocupació i inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Preferentment ubicats a L'Hospitalet de Llobregat

Més informació

Inscripcions

Altres cursos


Lloc:
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
CR Collblanc 67

Com arribar-hi


Data: del 2 de novembre al 13 de gener
Hora:


Tipus d'entrada:
Punts d'inscripció/venda:

https://www.eoi.es/es/cursos/36809/curso-de-desarrollo-de-apps-en-android-hospitalet-de-llobregat/formulario-admision?


Organitzadors: Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.

https://www.eoi.es/es