Tech LH
Identitat LH
Comunitat LH
Talent LH
  • Curs de Marketing Digital (Online)

Programa cofinançat pel Fons Social Europeu, Ministerio de Industria, Comercio y Turismo i l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat

CURS DE MARKETING DIGITAL (PRESÈNCIA VIRTUAL ONLINE)

Pots fer tu la prova: entra en un cercador de feina i veuràs que hi ha una demanda permanent de professionals de l'àmbit del Màrqueting Digital. Has pensat que pot ser la teva oportunitat per tenir feina?

Et presentem el Curs de Màrqueting Digital, un curs que et donarà totes les claus per entendre com funciona el màrqueting digital, totes les eines perquè puguis desenvolupar la teva trajectòria professional i t'aproparà a l'ecosistema d'empreses que demanen feina en aquest àmbit.

Un curs, enfocat a l'ocupació, on desenvoluparàs totes les habilitats tècniques i professionals necessàries per assegurar el teu èxit al mercat laboral dins del sector digital.

Un programa completament gratuït gràcies al finançament del Fons Social Europeu, impulsat per la Escuela de Organización Industrial (EOI) i per l'Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat. A més a més, és un programa que forma part de la iniciativa Garantia Juvenil.

Sessions:

  • Duració del curs: del 25 d'octubre  al 26 de desembre
  • Horari: de dilluns a divendres, matins 
  • Duració: 12 setmanes lectives
  • Requisits: Joves entre 16 i 29 anys, en situació de desocupació i inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Preferentment ubicats a L'Hospitalet de Llobregat. Titulació acadèmica mínima de FP Superior/Universitària (no cal que estigui relacionada amb el programa). Ordinador (fix o portàtil) i connexió a internet de qualitat (Fibra o ADSL) per poder seguir el desenvolupament del programa formatiu.

Més informació

Inscripcions

Altres cursos


Lloc:
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
CR Collblanc 67

Com arribar-hi


Data: del 25 d'octubre al 26 de desembre
Hora:


Tipus d'entrada:
Punts d'inscripció/venda:

https://www.eoi.es/es/cursos/36808/curso-de-marketing-digital-hospitalet-de-llobregat/formulario-admision?


Organitzadors: Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.

https://www.eoi.es/es

documents relacionats