Tech LH
Identitat LH
Comunitat LH
Talent LH
  • Exposició: "Enciclopèdia de Dones STEAM"

Desenvolupada per la il·lustradora Sandra Uve i la docent i sotsdirectora de la UPC Núria Salán

EXPOSICIÓ: "ENCICLOPÈDIA DE DONES STEAM"

En motiu del 10è aniversari de Torre Barrina i per celebrar-ho amb tota la nostra comunitat, durant el mes d'abril acollim una exposició molt especial! Es tracta de l’exposició que acompanya el projecte de “l’Enciclopèdia de Dones STEAM”, la primera enciclopèdia d’aquestes característiques, desenvolupada per la il·lustradora Sandra Uve i la docent i sotsdirectora de la UPC Núria Salán. 

Les protagonistes són investigadores, científiques, inventores, creadores i pensadores que, des dels seus perfils de ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques, ens han obsequiat amb la seva creativitat i el seu amor per la ciència i la tecnologia. L'exposició és un element formatiu i divulgatiu que reuneix 19 dones científiques molt rellevants en la història. Cada plafó, contempla un retrat de la protagonista, contextualitzat i il·lustrat amb les seves patents, publicacions, i descobriments que van posar en rellevància la seva obra. 

L'exposició està pensada per a tot el públic en general. Durant les Festes de Primavera podrà ser visitada el dijous 20 i el divendres 21 d'abril, de 10 a 14h i de 16 a 20h, cal inscripció prèvia.

Si sou un centre educatiu o entitat i voleu venir amb algún grup, contacteu amb nosaltres a torrebarrina@l-h.cat per fer la reserva.

Inscriu-te a l'activitat

Lloc:
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
CR Collblanc 67

Com arribar-hi


Data: del 11 d'abril al 28 d'abril
Hora:


Tipus d'entrada:
Data inici inscripció: 27 de març
Data fi inscripció: 21 d'abril
Punts d'inscripció/venda: Torre Barrina. Experiències d'innovació social


Organitzadors: Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.